• We doen het Samen

  Op de Bron zijn ouders op verschillende manier actief betrokken. We vinden het belangrijk dat ouders betrokken zijn bij de school. En we willen onderlinge contacten stimuleren. Samen vormen we De Bron. Een paar voorbeelden: ouders van De Bron geven samen met de leerkrachten invulling aan de

  tussenschoolse opvang (TSO)

  er is een actieve activiteitencommissie. We werken met groepsouders (aanspreekpunten per klas voor organisatorische zaken) en alle ouders schrijven zich aan het begin van het jaar in voor het deelnemen en ondersteunen van allerlei activiteiten, zoals schoonmaak, tuinwerkochtenden, voorlichting op een open dag, voorbereiding met de kinderen op sporttoernooien e.d. Zo bouwen we de school niet alleen samen, maar leren we ook van elkaar. Naast de

  Activiteitencommissie

  hebben we ook, een

  Identiteitscommissie

  een

  Medezeggenschapsraad

  en een

  Gebedsgroep

 • Uw kind bij ons op school

  De Bron is een school met een kleinschalig en open karakter, kinderen en ouders kennen elkaar. De lijnen tussen thuis en school zijn kort.

  Naast de reguliere spreekavonden kunt u altijd een afspraak maken om uw zorgen of vragen te bespreken. Iedere dag heeft u de mogelijkheid om uw kind in de klas te brengen. U kunt dan zien wat uw kind op school leert, kennismaken met klasgenoten en hun ouders en kort contact met de leerkracht hebben. Ook bent u iedere maandagmorgen welkom bij de weekopening en een keer per maand bij de groepspresentatie.

  Er is eigenlijk geen betere manier om de dag te beginnen, of om iemand te leren kennen, dan met een kop koffie of thee. Daarom worden er, verspreid over het jaar, koffieochtenden op school georganiseerd. Tijdens deze momenten kunnen ouders in gesprek met elkaar en met de directeur van de school. Op deze manier willen we de onderlinge contacten stimuleren en op een informele manier zaken die de school aangaan delen. Ook horen we altijd graag de inbreng en ideeën van ouders.

  Je bent van harte welkom voor een gesprek en rondleiding als je interesse hebt om je kind aan te melden op De Bron. Tijdens dat gesprek vertellen we graag meer over De Bron en geven we je een rondleiding op de school, zodat je echt kunt zien en ervaren hoe het is op De Bron. Aan het einde van het gesprek krijg je een informatiepakketje mee zodat je alle informatie nog eens terug kunt lezen. Hierbij ontvang je ook een inschrijfformulier mocht je besluiten je kind(eren) in te willen schrijven op De Bron.

  Direct Contact opnemen

 • Ouders aan het woord

  “…persoonlijke ontwikkeling voorop”

  Ouders aan het woord (1)

  “Samen op zoek naar het beste voor je kind…”

  Ouders aan het woord (2)

  “Een veilig gevoel…”

  Ouders aan het woord (3)

  “Geen zorgen mam, houd je einddoel voor ogen… belangrijke zaken eerst!”

  Ouders aan het woord (4)

  “…aandacht heeft voor wie hij is, in plaats van voor wat hij allemaal kan.”

  Ouders aan het woord (5)

  “Er is meer in het leven dan taal, rekenen, aardrijkskunde en geschiedenis. Op De Bron leren mijn kinderen over Jezus.”

  Ouders aan het woord (6)

 • Ouders