• Help mee!

  Om ons natuurplein te realiseren hebben we naast onze eigen middelen en subsidies ook sponsors nodig. Onze scholengroep heeft een ANBI status, dus uw gift is fiscaal aftrekbaar. Daarnaast is het mogelijk om een vermelding in onze schoolgids, op onze website en/of op ons nieuwe plein te krijgen.

  Voor informatie over fiscaal aftrekbaar geven, kijk op https://cordeoscholen.nl/anbi/. Heeft u interesse in een vermelding, mail naar info@debronbarneveld.nl.
 • Natuurplein

  Wilt u helpen ons groene plein te realiseren?
  Ga naar: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=9C1mX4yZQUawQb6dxU3YHw.

  Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een spiksplinternieuw gebouw op onze schoollocatie Dr. Kuyperlaan 10, en daarbij wordt ook (weer) een supergroen en avontuurlijk natuurplein gerealiseerd! Op ons natuurplein kunnen de kinderen spelen en leren combineren. Het plein stimuleert creativiteit en daagt kinderen uit om zelf spelletjes te verzinnen én de natuur te ontdekken. Er zijn plekken waar je lekker kunt rennen, maar ook heel veel kruip-door-sluip-door plekjes. Je mag tussen de struiken spelen, hutjes bouwen, in bomen klimmen of kunt je uitleven bij de waterspeelplaats en moddertafels. Een voetbalveld is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel voor kinderen op het plein.

  Behalve volop speelgelegenheid is er op ons nieuwe plein ook veel aandacht voor biodiversiteit, bijvoorbeeld door een vlindertuin, een moestuin en een insectenhotel. Er is zoveel te zien, te ontdekken en te leren in de natuur! Buiten zijn is daarnaast ook rustgevend, de beste manier voor kinderen om alles wat er geleerd is te verwerken en energie op te doen voor de volgende les.

  Op De Bron dragen we ook samen zorg voor het natuurplein, elke klas voor een eigen stukje… super leerzaam en een voorbeeldje van hoe persoonlijk leiderschap vorm krijgt op onze school.

  Ons plein gebruiken we ook regelmatig als ‘klaslokaal’! Wat is er nou leuker dan spelenderwijs leren? Buitenlucht en beweging is gezond, dus waar dat kan, benutten we ons natuurplein graag voor het geven van onderwijs.

  Op deze pagina houden we u ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen en plannen. Er zal hier de komende tijd daarom steeds meer te zien zijn.

  Gespaard statiegeld: € 92,35

  Financiële giften van ouders: € 737,-

  Financiële giften van bedrijven: € 250,-

  Gesponsorde plein onderdelen:

  – Groot insectenhotel met puntdak
  – Houten banken bovenbouw 2 bankjes gesponsord (1x bedrijf, 1x grootouders)
  – Houten bank om boom Gesponsord door ouders
  – Hinkelbaan Gesponsord door grootouders
  – Knikkertegels
  – Peuterschommel
  – Duikelrek
  – Glijbaan
  – Balansbrug
  – Waterparcours
  – Korfbalpaal
  – Voetbaldoeltjes (2) 1 doeltje gesponsord door grootouders
  – Pleinspel ‘Doe mij maar na’
  – Pleinspel ‘Lijnen’
  – Blotevoetenpad Gesponsord door bedrijf van ouders
  – Wilgentenentunnel
  – Wilgentenenhutten
  – Tribune
  – Moestuinbakken Deels gesubsidieerd
  – Boom binnenruimte Gesponsord door bedrijf van ouders

   

  Bijgewerkt t/m 11 juni 2024.