• We doen het Samen

  Op de Bron zijn ouders op verschillende manier actief betrokken. We moedigen dit natuurlijk van harte aan want we vinden het belangrijk dat ouders betrokken zijn bij de school. Daarnaast het stimuleert de onderlinge contacten. Samen vormen we De Bron. De ouders op de Bron geven samen met het team vorm aan de tussenschoolse opvang (TSO). Er is een actieve activiteitencommissie. Zij sturen de groepsouders aan en de ouders die zich voor andere activiteiten heeft ingeschreven. Aan het begin van het jaar schrijven alle ouders zich in om hun bijdrage te leveren aan de extra activiteiten op school. Naast de activiteiten commissie hebben we ook een identiteitscommissie en een medezeggenschapsraad.

  Identiteitscommissie

  Medezeggenschapsraad

 • Open school voor Iedereen

  De Bron is een open school. Kinderen en ouders kennen elkaar. De lijnen tussen thuis en school zijn kort.

  Naast de reguliere spreekavonden kunt u altijd een afspraak maken om uw zorgen of vragen te bespreken. Iedere dag heeft u de mogelijkheid om uw kind in de klas te brengen. U kunt dan zien wat uw kind op school leert, kennismaken met klasgenoten en hun ouders en kort contact met de leerkracht hebben. Ook bent u iedere maandagmorgen welkom bij de weekopening en een keer per maand bij de groepspresentatie.

  Naast allerlei andere contact momenten worden er, verspreid over het jaar, een aantal koffie-ochtenden georganiseerd. Tijdens deze momenten kunnen ouders in gesprek met elkaar en met de directeur van de school. Op deze manier willen we de onderlinge contacten stimuleren en op een informele manier zaken die de school aangaan delen.

 • Uw kind bij ons op school?

  Alle ouders die hun kind(eren) graag op de Bron naar school willen laten gaan zijn van harte welkom om met ons in gesprek te gaan over de school. Tijdens dat gesprek willen we als school graag meer vertellen over De Bron. U krijgt aan het einde van het gesprek een informatiepakketje mee zodat u allerlei informatie nog eens terug kunt lezen. Hierbij ontvangt u ook een inschrijfformulier. Bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? Neemt u dan gerust contact op.

  Direct Contact opnemen

 • Ouders