Ouders aan het woord (4)

“Mijn zoon Mika zei laatst op een drukke ochtend ineens tegen mij: “Geen zorgen mam, houd je einddoel voor ogen… belangrijke zaken eerst!” Ik vind het heel goed aan De Bron hoe ze in de kleuterklas al bezig zijn met het maken van een plan, het einddoel voor ogen houden, het leren vanuit ‘The Leader In Me’ van Covey. Onze zoon begrijpt heel goed wat dit inhoudt en dit helpt hem om keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Nu nog in het klein, maar straks steeds groter. Alles spelenderwijs en toch boordevol met dingen om van te leren. Daarnaast vind ik hoe zij het geloof hiermee combineren en zo deze waarden en normen aan kinderen meegeven ook uniek. Het sluit helemaal aan bij onze dagelijkse beleving en dat is fijn. Ik laat mijn kind met een gerust hart achter.”  

Terug