• Nieuws

       Naar de Facebookpagina
 • Nieuws

  ⇒ Reünie 5 november 2022: 

  Op zaterdag 5 november 2022 ben je als oud-leerling en oud-leerkracht van De Bron van harte welkom op de reünie! Laat oude tijden herleven, haal goede herinneringen op met de allerbeste vrienden uit je jeugd … en benut je laatste kans om echt afscheid te nemen van ons mooie schoolgebouw (in verband met nieuwbouwplannen 2023).

  Heb jij nog geweldige herinneringen / foto’s / verhalen? Dan horen we dat graag via reunie@debronbarneveld.nl.

  Meld je aan via dit formulier: https://forms.gle/FfHH4VjHD5AAVvJq6

  ⇒ Peuteropvang De Bron

  Onze peuteropvang mag vanaf volgend schooljaar ook kinderen met een VVE-indicatie opvangen! Afgelopen jaar hebben we een traject doorlopen met de gemeente Barneveld en geïnvesteerd in het bijscholen van onze medewerkers om aan de voorwaarden voor VVE te voldoen.

  Nu kunnen we ons dus nog specifieker richten op het bieden van goede ondersteuning bij hele jonge kinderen. Fantastisch dat we daarmee een stap zetten die past bij onze school waar persoonlijke aandacht, oog voor elkaar en zelfontwikkeling centraal staat.

  Peuteropvang De Bron is een samenwerking met stichting KOALAH, aanmelden van peuters – met of zonder indicatie – kan via de website van Stichting KOALAH: www.koalah.nl/aanmelden.

  • Wilt u een inkijkje in de school? Bekijk dan ons promo filmpje!

  https://youtu.be/iO6G88UeMpg