• Nieuws

       Naar de Facebookpagina
 • Nieuws

  ⇒ OPEN DAG WOENSDAG 1 FEBRUARI

  Van harte welkom op onze open dag waar je meer kunt zien van onze school en van The Leader in Me onderwijs! Welkom tussen 10.30-12.00 uur ’s ochtends (er is een programma, waarbij ook oppas voor jongere kinderen beschikbaar is), of ’s avonds tussen 19.30-21.00 uur (vrije inloop). Aanmelden voor de open dag is niet verplicht, maar kan wel, door te mailen naar info@debronbarneveld.nl.

  • Wilt u een inkijkje in de school? Bekijk dan ons promo filmpje!

  https://youtu.be/iO6G88UeMpg

  ⇒ Peuteropvang De Bron

  Onze peuteropvang mag vanaf volgend schooljaar ook kinderen met een VVE-indicatie opvangen! Afgelopen jaar hebben we een traject doorlopen met de gemeente Barneveld en geïnvesteerd in het bijscholen van onze medewerkers om aan de voorwaarden voor VVE te voldoen.

  Nu kunnen we ons dus nog specifieker richten op het bieden van goede ondersteuning bij hele jonge kinderen. Fantastisch dat we daarmee een stap zetten die past bij onze school waar persoonlijke aandacht, oog voor elkaar en zelfontwikkeling centraal staat.

  Peuteropvang De Bron is een samenwerking met stichting KOALAH, aanmelden van peuters – met of zonder indicatie – kan via de website van Stichting KOALAH: www.koalah.nl/aanmelden.